Partnereink

 • REHAU REDŐNYRENDSZER ELEMEKBŐL KÉSZÍTETT, EGYEDI MÉRETBEN MEGRENDELHETŐ KONFEKCIONÁLT BÚTORREDŐNYÖK. MŰANYAG REDŐNYPROFILOK: VILÁGOS SZÜRKE, FEHÉR, SZÜRKÉSBARNA, FEKETE, ANTRACIT, BÜKK ALUMÍNIUM, CSERESZNYE, JUHAR, KÖRTE, CALVADOS, SZÜRKE-METÁL SZÍNEKBEN. METALLIC-LINE REDŐNYPROFILOK: ALUMÍNIUM, INOX SZÍNEKBEN. KIEGÉSZÍTŐK, FOGANTYÚPROFILOK.
 • A BLANCO NÉV ÉVTIZEDEK ÓTA EGYET JELENT A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÉS DIVATOS MEGJELENÉSŰ MOSOGATÓTÁLAK SZÉLES VÁLASZTÉKÁVAL. A MULTINACIONÁLIS VÁLLALAT "MOSOGATÓ-SPECIALISTA", MELY AZ ELMÚLT ÉVEKBEN ÚJ FEJEZETET NYITOTT A KONYHAI MOSOGATÓTÁLAK FEJLESZTÉSÉBEN. ROZSDAMENTES- ÉS SILGRANIT MOSOGATÓK. ROZSDAMENTES- ÉS SZÍNAZONOS SILGRANIT CSAPTELEPEK. HULLADÉKGYŰJTŐK. ÁPOLÓSZEREK.
 • AVENTOS FELNYÍLÓ VASALATOK (HF, HS, HL, HK, HK-S, HK-XS). KIVETŐPÁNT RENDSZEREK (CLIP-TOP, MODUL). FIÓKCSÚSZÓK (STANDARD, TANDEM, MOVENTO). FIÓKRENDSZEREK (TANDEMBOX-INTIVO, ANTARO, LEGRABOX, METABOX). MECHANIKUS ÉS ELEKTRONIKUS NYITÁSRÁSEGÍTÉSEK (SERVO-DRIVE, TIP-ON). BELSŐ FIÓKOSZTÓ RENDSZEREK. SABLONOK ÉS SZERELÉSI ESZKÖZÖK.
 • LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS. EGYEDI MÉRETRE KÉSZÍTETT FÜGGÖNYÖK ÉS KARNISOK. KÁRPITOS MUNKÁK. BÚTORHUZATOK- ÁGYTAKARÓK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN, EGYEDI MÉRETBEN. DÍSZPÁRNÁK KÉSZÍTÉSE. EGYEDI ÜVEGTERMÉKEK KÉSZÍTÉSE.
 • MINŐSÉGI KONYHATECHNIKAI FELSZERELÉSEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK. KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ ÉS KIALAKÍTÁSÚ MOSOGATÓK, ROZSDAMENTES ÉS SILGRANIT KIVITELBEN. CSAPTELEPEK, SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐK, HÁZTARTÁSI KIS- ÉS NAGYGÉPEK, SÜTŐK, FŐZŐLAPOK, HŰTŐK, FAGYASZTÓK, PÁRAELSZÍVÓK, MOSOGATÓGÉPEK.
 • MERÉSZ ÉS MODERN FORMATERVEZÉS, EGYEDI MEGJELENÉSŰ TERMÉKEK. AZ 1970-BEN ERMANNO CASOLI ÁLTAL ALAPÍTOTT VÁLLALATCSOPORT OLASZORSZÁGI KÖZPONTJÁVAL. 6 EURÓPAI ÉS 3 TENGEREN TÚLI GYÁRÁVAL, TÖBB MINT 3000 DOLGOZÓJÁVAL EURÓBA EGYIK LEGNAGYOBB ÉS VILÁGVISZONYLATBAN IS MEGKERÜLHETETLEN SZEREPLŐJE A PÁRAELSZÍVÓK PIACÁNAK.
 • PRECÍZ MEGMUNKÁLÁS, MAGAS MINŐSÉGŰ ACÉL, SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT HŐKEZELÉS. CSAVARBEHAJTÓ HEGYEK SPECIÁLIS KRÓM-MOLIBDÉN-VANADIUM ÖTVÖZETBŐL. MECHANIKUS ÉS MÁGNESES BITTARTÓK, BIT BEFOGÓ CSAVARHÚZÓK, ADAPTEREK, MELYEK KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ADATOKKAL BÍRNAK ÉS TÖBB MINT 100%-KAL MEGHALADJÁK AZ ISO ÉS DIN SZABVÁNYOK KÖVETELMÉNYEIT.
 • BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK: MAGASFÉNYÚ ÉS SZUPERMATT PET-PVC KOLLEKCIÓ. POSZTFORMING TERMÉKEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK: MUNKA- ÉS ASZTALLAPOK, VÍZZÁRÓK. KONYHA, FÜRDŐ, LAKÁS, GARDRÓB SZERELVÉNYEK. BÚTORDÍSZÍTŐ ELEMEK: FOGANTYÚK, FOGASOK. KIVETŐPÁNTOK, TOLÓAJTÓ VASALATOK, FIÓKCSÚSZÓK ÉS FIÓKRENDSZEREK, ASZTAL- ÉS SZEKRÉNYLÁBAK, LÁBAZATELEMEK, ÉLZÁRÓANYAGOK.
 • A GORENJE EGYIKE A VEZETŐ EURÓPAI HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK GYÁRTÓINAK. INNOVATÍV, STÍLUSOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEIVEL ÖTVÖZI A TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIÁT, KÜLÖNLEGES DESIGNT ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGET. HÁZTARTÁSI SZABADONÁLLÓ- ÉS BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK, HŰTŐSZEKRÉNYEK, FAGYASZTÓK, SÜTŐK, FŐZŐLAPOK, MOSOGATÓGÉPEK, PÁRAELSZÍVÓK ÉS EGYÉB HÁZTARTÁSI KIS- ÉS NAGYGÉPEK.
 • BELTÉRI AJTÓVASALATOK. TOLÓAJTÓ, HARMONIKA AJTÓ, BÚTORAJTÓ. KÜLÖNBÖZŐ TEHERBÍRÁSÚ, FÜGGESZTETT ÉS ALSÓ MEGVEZETÉSŰ GARDRÓB TOLÓAJTÓ VASALATOK. .
 • PRÉMIUM KIVITELŰ KONYHAI ÉS GARDRÓB VASALATOK. KIHÚZHATÓ ÉS KIFORDÍTHATÓ KONYHAI KAMRAVASALATOK. SAROKSZEKRÉNY MEGOLDÁSOK, FÉMRÁCSOK, RÁCSFIÓKOK, TÁROLÓ KOSARAK. FELNYÍLÓ RENDSZEREK.
 • MUNKALAPOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK KONYHAI ÉS FÜRDŐSZOBAI FELHASZNÁLÁSRA. DEKORBEVONATÚ POSZTFORMING MUNKALAPOK AZ EGYSZÍNŰ SIMA FELÜLETEKTŐL KEZDVE EGÉSZEN A STRUKTURÁLT ÉS NYOMOTT KŐUTÁNZATOKIG. TÖMÖRFA, KVARCKŐ, ÁSVÁNYI ANYAG MUNKALAPOK. LAMINÁLT, POSZTFORMING TERMÉKCSALÁD. KONYHAI ÜVEGHÁTFALAK.
 • KEDVEZŐ ÁRU, KONYHAI FÜST- ÉS SZAGELSZÍVÓK.
 • MINŐSÉGI ALAPANYAGOKBÓL ELŐÁLLÍTOTT, MINŐSÉGI BÚTORAJTÓK. 3D FÓLIÁS BÚTORAJTÓK (ANTIKOLT FÓLIÁS FELÜLETTEL, SELYEM- ÉS MAGASFÉNYŰ FÓLIÁS FELÜLETTEL), TÖMÖRFA FRONTOK (BÜKK, TÖLGY), FESTETT, FESTETT-MART AJTÓLAPOK, KIEGÉSZÍTŐK (PÁRKÁNY- ÉS FÉNYLÉCEK)
 • BÚTORIPARI ALAPANYAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA. ÉLZÁRÓ ANYAGOK, VÍZZÁRÓ PROFILOK MUNKALAPOKHOZ, BÚTORLÁBAZAT ELEMEK, AKRIL-ÁSVÁNYI ALAPANYAGOK HOMOGÉN MUNKALAPOK KÉSZÍTÉSÉHEZ, BÚTORREDŐNY-RENDSZEREK.
 • KÖTŐELEMEK, RÖGZÍTÉSTECHNIKA, FORGÁCSLAP ÉS FOGANTYÚ CSAVAROK.
 • A VILÁGSZERTE ELISMERT ÉS KÖZKEDVELT SMEG OLASZ PRÉMIUMMÁRKA 60 ÉVE GYÁRT HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEKET. A TERMÉKEK VILÁGHÍRŰ ÉPÍTÉSZEK ÉS BELSŐÉPÍTÉSZEK ÁLTAL TERVEZETT, A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁKKAL FELSZERELT HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK.
 • ŐSI JAPÁN HAGYOMÁNYOKRA ALAPOZVA FEJLESZTETTÜNK EGY MODERN SÜTŐT, HOGY ELŐVARÁZSOLJUK A TERMÉSZET KIFINOMULT ÍZEIT. EZ AZ AMINEK LÁTSZIK: EGY NAGY ZÖLD TOJÁS! A NASA ÁLTAL KIFEJLESZTETT KERÁMIA TECHNOLÓGIÁT HASZNÁLVA EGY OLYAN EGYEDI SÜTŐT HOZTUNK LÉTRE, AMELY ELŐHOZZA A TERMÉSZET UTÁNOZHATATLANUL FINOM ÍZEIT KEDVENC RECEPTJEIDBŐL, LEGYEN AZ FŐZÉS, SÜTÉS, GRILLEZÉS, FÜSTÖLÉS VAGY LASSÚ TŰZÖN SÜTÉS. ISMERD MEG A BIG GREEN EGG VARÁZSLATOT!
 • MAGAS MINŐSÉGŰ, EGYEDI FORMATERVEZÉSŰ, KÜLÖNLEGES FÉM- ÉS AKRIL ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÍTETT BÚTORFOGANTYÚK SPANYOLORSZÁGBÓL.
 • 40 LENYŰGÖZŐ DEKORVARIÁCIÓ, KÜLÖNBÖZŐ OPTIKAI HATÁSOKKAL. A FAHATÁSÚ DEKOROK - BEHOZZÁK A TERMÉSZETET A KONYHÁBA! KŐMINTÁZATÚ DEKOROK - A LEGSZEBB SZÍNEK ÉS MINTÁK A TERMÉSZETBŐL. FANTÁZIA DEKOROK – NEVÜK SZERINT, FANTÁZIÁNK SZÜLEMÉNYEI. POSTFORMING ÉLZÁRÁS - KÉTOLDALI LEKEREKÍTETT GYÁRI ÉLZÁRÁS, ILLESZTÉS NÉLKÜLI ÁTMENETTEL: EZZEL AZ ÉLKÉPZÉSSEL MUNKALAPJAINK MINDEN SZÍNBEN KAPHATÓK.
 • EGYEDI BÚTORGYÁRTÁS, KIVITELEZÉS, LAKBERENDEZÉS. ASZTALOS GYÁRTÓ ÉS KIVITELEZŐ CSAPATUNK LAKOSSÁGI ÉS KÖZINTÉZMÉNYEK BÚTOROZÁSI FELADATAIRA SZAKOSODOTT.
ONLINE FIZETÉS
website by ATEDIN.hu